As vrea sa stiu daca un teren, proprietate private a statului poate fi concesionat.
Au fost abrogate prevederile art. 13 alin. 1 din Legea nr. 50/1991 care reglementeaza acest fapt prin prevederile art. 230 lit. bb din Legea nr. 71/2011 din cauza faptului ca sunt ptrevederi legale contrare codului civil?
Intr-o institutie publica avand directie economica in cadrul careia unii salariati au atributii specifice contabilitatii iar altii nu, cei care nu au aceste atributii pot aplica viza ”bun de plata”? Mai exact, salariatii mentionati pot aplica viza ”bun de plata” pentru toate facturile, indiferent daca serviciile/bunurile achizitionate sunt achizitionate la solicitarea altor directii decit cea economica?
Poate fi desemnat ca presesinte al comitetului de Sanatate si Securitate in Munca orice persoana dintr-o institutie publica sau doar persoana mandadata de directorului general ca reprezentant legal atunci cind el, directorul general, nu este in institutie?
Buna ziua,
Am un copil nascut in data de 22 mai 2012. Avand in vedere reglementarile legale, intrebarea mea este: la ce data ar trebui sa-mi reiau activitatea, 22 sau 23 aprilie?
Multumesc