avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate robertn90

Activitate robertn90

Creditul este luat dinaintea casatoriei, el nu face parte din contract. Lucrurile au fost oferite de parinti dinainte de casatorie. Inscris exista doar ca in perioada cand am fost despartiti mama lui depunea in cont banii aferenti partii lui de credit. Divortul s-a incheiat la notar. Dupa semnarea tuturor actelor mi-a spus ca nu-mi va mai da nimic la credit. (suma totala undeva la 3500 eur intinsi pe 6 ani).
Multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua.

Ma confrunt cu urmatoarea speta:

In urma cu cativa ani am luat un credit in numele meu. O parte din bani i-am folosit in scop personal, o parte i-am dat viitorului meu sot pt a cumpara un apartament( nu eram casatoriti). Precizez ca creditul a fost pe numele meu luat. Dupa o perioada ne-am despartit, timp in care eu imi plateam parte din rata, iar in numele lui platea maicasa, depunea banii aferenti lunar in cont. Apoi ne-am impacat, ne-am casatorit. In perioada cu nunta, acesta mi-a transmis bani in cont, muncind in strainatate, bani pt a fi folositi pt nunta. Acum am divortat iar el refuza sa-si plateasca datoria la rata si sa-mi dea orice lucru cea ramas in casa( lucruri cumparate de parintii mei, si pe care le pot demonstra cu martori ca sunt cumparate de parintii mei, mie, pentru a-mi crea conditii).

Pot face ceva impotriva acestui om sa imi pot recupera ceva din prejudiciul creat?

Va multumesc!