avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate marinavanessa

Activitate marinavanessa

Răspuns la discuția Urmarire, fotografii
M-am tot uitat in codul civil si nu stiu unde se incadreaza. Ce actiune trebuie sa fac?
Răspuns la discuția Urmarire, fotografii
Am facut astfel de plangeri, la sectia de politie, se pare ca ultima va avea si un rezultat, cred ca amenda pentru tulburarea linistii publice in parc. Am mai facut 2 sesizari catre Corpul de Control al Ministrului MI. Le-am depus cu greu intrucat se apara intre ei.
Răspuns la discuția Urmarire, fotografii
Multumesc
Art 208, al 2 din ce act nomativ? Cei de la sectie spun ca nu au competenta in hartuire, intrucat aceasta nu mai este prevazuta in codul penal si sa ma adresez instantei pe civil. Cica a ramas hartuirea morala si sexuala la locul de munca.
Sotia fostului sot, tatal copilului meu, ma urmareste si imi face fotografii pe strada, in parc, imi scrie sms-uri jignitoare, e-mailuri cu acelasi continut. Acest lucru tine de cel putin 3 ani. Fostul sot din cate vad nu face nimic sa impiedice asta, ba chiar participa la scandalurile facute de aceasta amuzat. Comportamentul celor doi este unul necorespunzator si fata de copil in timpul vizitelor copilului la tatal sau.
Ce pot sa fac in privinta sotiei fostului sot care ma tot urmareste si ma fotografiaza, filmeaza si jigneste? A ajuns sa ma urmareasca si la serviciu afirmand ea cu scopul de a arata ministrului ca nu muncesc pentru a ma da afara de la serviciu.
Precizare: fostul sot si actuala lui sotie sunt ofiteri de politie, ea fiind in concediu de crestere copil.