La birou am fost nu tin arhive ,la polite spun ca ei nu se mai ocupa cu asa ceva doar daca masina e implicata in ceva...si la judecata nu stiu ce tre sa fac sau cum ,detin numele ,prenumele si adresa unde locuieste ,pot sa il dau in judecata pt. ca nu a inmatriculat masina? Si cat mar costa pe mine toata treaba asta? cat timp ar dura? oare castig?Primaria in tot acest timp ce o sa-mi faca cu tréaba aia ''éxecutare silita''
Buna ziua!Am si eu o problema,am vandut eu o masina acu 3 ani cu contract + trecerea datei de 30 de zile in talon.Am fost pacalit asa se vede,i-am trimis adeverinta de la primarie sa inmatriculeze masina el fiind din alt judet ,i-am tot trimis de cateva ori la anceput si tot nu a avut timp de ea.Acu nu mai raspunde la tel. cred ca si-a schimbat nr. bun problema e ca nu mai gasesc nicaeri contractul si el are toate actele, presupun ca a vandut-o mai departe el era din Maramures eu din Bihor si pe CEDAM aflu ca masina are asigurare in PLOIESTI la Astra normal pe numele meu,cum pot sa o radiez sau sa o sterg de la impozit pentru anceput ??Daca nu mai am contractul ,dar detin numele si adresa cumparatorului pe care le-am aflat recent de cand i-am trimis fisa fiscala cu confirmare prin posta.Ce pot sa fac?este impozit pe ea acu cam 3000 de lei ca are motor marisor 2300cm eu nu am mai platit impozitul pe ea de la data vanzari, primaria imi zice ca voi fi executat silit daca nu platesc impozitul pe ea.Mentionez ca are trecut pe talon data 30.08.2010,va rog ajutati-ma cumva!Multumesc anticipat.