avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate Angel258

Activitate Angel258

Sotul meu si eu (nominati impreuna) am pierdut o cauza civila in Italia, in primul grad, din cauza avocatului apararii si mai ales al expertului delegat pentru reconstruirea unei parti (1/3) din o tutela pentru 3 copii (nepoti) ramasi orfani.
Valorea totala al procesului e di circa 32.000 euro, fara a calcula alte dobanzi, penalizari.
Avand probleme economice (somaj tecnic) si un avocat insensibil, nu am reusit sa mergem in apel si sentinza a devenit "definitiva" in anul 2011.
In anul 2012 avocatul a blocat contul curent (care oricum era in negativ), si a sechestrat masina , 1 TV , 1 PC , vandute in februarie 2013 pentru o valoare infima de 1.500 euro.
Acum avocatul ma someaza - din nou - sa-i achit debitul rezultat de peste 32.000 euro, in caz contrar sechestreaza "salariul si pensia" si "procedeaza la executarea silita in Romania", stiind ca avem un mic apartament (48 mp) in Bucuresti.
Anul acesta am denuntat expertul tehnic ca a denaturat certe date pe care s-a bazat sentinta, dar santem (cel putin speram) in faza preliminara.
Avem posibilitati de a ne salva apartamentul (sotul meu este aproape de pensie) sau este imposibil ?
Avocatii italieni consultati in acest sens nu au dat nici un raspuns concret.
Multumesc pentru oricare raspuns.