Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Am inteles ca aproximativ intr-o luna ,o luna si jumatate te cheama in fata unui procuror pentru inca o declaratie ! dar pana atunci ce pot sa fac ca ma framanta zi de zi acest gand ? as vrea sa incerc cumva sa-i fac pe cei de la h&m sa isi retraga plangerea .. sau imi puteti da dumneavoastra un sfat ce sa fac ?
Zilele trecute am fost intr-un magazin H&M ,am vazut un lantisor dragut l-am luat in cabina l-am probat iar ceasul rau m-a impins sa-l bag in geanta cu toate ca aveam bani sa-l platesc ! La iesire agentul de paza m-a oprit ,controlandu-ma l-a gasit in geanta sub alte produse care le cumparasem din alt magazin ..m-a dus in birou la manager acesta nu a fost de acord sa il platesc( iar eu din cate stiu te pune sa platesc de 3 ori pretul produsului ), a chemat politia ,agentul de paza mi-a spus ca el va scrie in declaratie ca l-am luat din greseala odata cu celelalte produse care le cumparasem din magazinul anterior,am ajuns la politie mi s-au luat amprentele,mi s-au facut poze si apoi am povestit politistului ca aveam si alte produse cumparate din alt magazin si le-am probat si pe acelea ,si ca apoi cand m-am dezbracat colierul era pe scaun si am pus si produsele cumparate anterior si cand am bagat produsele in geanta din greseala am luat si colierul (care avea o valoare de 30 lei ),fara ca eu sa imi dau seama ca il am in posesia mea am plecat, si apoi m-a oprit agentul. Ce se va intampla incontinuare ?cei de la politie mi-au spus ca v-oi venii inapoi la sectie sa dau declaratie si in fata unui procuror..Dar in cat timp credeti ca v-oi primii citatie ? si ce sanctiune credeti ca mi se va aplica ?Amenda administrativa, penala, inchisoare?Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra,de atunci ma macina acest gand si nu pot sa ma concentrez la nimic,ce sa fac?