avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Activitate nicolasuk

Activitate nicolasuk

In luna mai 1993 am cumparat un teren ce urma sa apartina vanzatorului din mostenirea parintilor lui.Am intocmit un act de mana intre mine si mostenitor.
Mentionez ca la vremea respectiva(1993)nu era facuta dezbaterea succesorala si deci vanzatorul nu avea act asupra terenului pe care l-am cumparat.
In anul 2008 s-a facut dezbaterea succesorala asupra terenului si vanzatorul a intrat in posesia actului de proprietate asupra terenului.L-am chemat la notar sa perfectam acel act de vanzare-cumparare de mana dar vanzatorul a refuzat si nu mai recunoaste acel act de mana.
Am intentat proces vanzatorului pentru ca instanta sa dea o hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare.
In iunie 2013 instanta a dat o hotarare pe fond si a respins cererea mea, de a obtine o hotarare care sa tina loc de act autentic,ca nefondata.
Poate sa-mi dea cineva un sfat:credeti ca mai am vreo sansa sa obtin o hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare?Desi eu am un act de vanzare-cumparare de mana semnat de vanzator?
Sper din tot sufletul ca cineva imi va raspunde.Multumesc.