Buna seara,
Ma numesc Mereuta Sorina.Am nevoie de un sfat daca puteti sa ma ajutati sunt profund recunoscatoare.
Am avut acum 2 ani de zile un accident de snowboarding in Austria, unul grav, mi-am rupt o vertebra de la coloana si-am fost transportata de urgenta cu elicopterul de pe munte pana la spital unde am fost operata de urgenta.Am avut asigurare dar acoperea numai pretul operatiei aproximativ 10.000 euro.Transportul cu elicopterul costa aproximativ 5000 euro.M-a contactat un avocat sa-mi transmita ca daca nu platesc suma aceasta atunci ma vor da in judecata.Eu sunt casnica si sunt sprijinita de parinti si viitorul meu sot.Nu sunt angajata.Nu detin bunuri pe numele meu deasemenea.
Am nevoie de un sfat .Mi se pare nedrept sa platesc pentru acest transport.Accidentul s-a petrecut la cativa metri de partie, am cazut intr-o gropata facuta de austrieci pentru parcarea ratracurilor si nu era semnalizata.
I-am transmis domnului avocat ce reprezinta compania austriaca sa ceara companiei care administreaza domeniul schiabil ,plata acestei facturi.Cred ca n-au respectat regulile de siguranta cand au facut o parcare petru ratracuri chiar langa partie.La noi in Brasov faceam snowboarding off track in siguranta .Cred ca era absolut necesar sa asigure siguranta schiorilor marcand acea parcare.Nu m-ar mira sa fi avut loc multe accidente cu consecinte infioratoare pentru alti schiori si snowboarderi in acel loc.Ma intreb cum sa procedez in situatia asta.Ma gandesc ca poate va trebui sa dau si eu in judecata compania care administreaza domeniul schiabil si sa le cer plata facturii pentru compania care asigura transportuk cu elicopterul al accidentatilor ,plus daune morale.Am ramas cu traume fizice si psihice din cauza incompetentei lor.Mi se pare o iresponsabilitate grava nemarcarea acelei parcari periculoase.
Puteti sa-mi dati un sfat va rog frumos?
Multumesc anticipat!