Am inteles ca violarea corespondentei electronice chiar reprezinta o incalcare a legii(lucru pe care nu-l credeam adevarat pana de curand).As dori sa cer o parere in legatura cu urmatoarea situatie:
Ajung acasa dimineata pe la ora 8,stau vreo 2 ore la PC,iar atunci cand ma trezesc,parola unuia dintre conturile mele de mail au fost schimbate.Recuperez contul in vreo 10-15 minute si cand ma uit la mailul alternativ setat contului si numarul de telefon setat tot in caz de pierdere/uitare a parolei,erau ale unui prieten...de fapt,fost prieten.Dupa logarea pe respectivul mail,se gaseste un istoric al modificarilor facute pe cont foarte explicit,spre exemplu...."6 nov 2013 parola ta a fost schimbata",insotita de IP-ul de pe care s-au facut modificarile,windows-ul folosit pe acel dispozitiv si chiar si numele calculatorului/laptopului.Pe acest mail,a fost creat un cont pe un joc(probabil ca de-asta a si fost fraudat),in care s-a facut o investitie mare de timp si chiar si investitii materiale,care a fost furat tot de acesta.Intrebarea mea ar fi,"Aceasta situatie reprezinta o incalcare a legii?Daca da,cine se ocupa de astfel de cazuri?".Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.