avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate kta13

Activitate kta13

E posibil sa nu mai fie considerate infractiuni aceste fapte, conform noului cod rutier?
Si cam cat dureaza asta? Se intinde pana la vreao 3 ani? Sa stiu daca imi caut un avocat. Cei de la granita,care mi-au luat declaratii mi-au dat de inteles ca nu este o problema asa grava si nu are rost sa apelez la avocati.
Buna seara! Am o problema poate mai incurcata...am incercat sa trec granita cu o masina pe bulgaria. Cand am ajuns acolo am aflat ca am ITP-ul si asigurarea sunt false. Cel de la care am luato mi-a facut si o procura de pe numele firmei pe care era inmatriculata masina pe numele meu.Cu procura nu au fost probleme. La prima vedere toate actele pareau in regula, inclusiv elementele de siguranta. La verificare, s-a constat ca erau false. Am primit amenda de 1000 lei, au luat nr. masinii si permisul meu fara dovada de circulatie. Au spus ca mai multe o sa stabilesc cu cei de la politia de frontiera din Iasi, cand ma v-oi prezenta la ei sa dau iar aceleasi declaratii. Intrebarile mele sunt urmatoarele: ce pot pati in continuare? pe cat timp imi retin permisul? dosarul penal il trimit in instanta si abia dupa solutionare imi dau permisul inapoi? sau imi dau dovezi din 30 in 30 de zile pana decid ei? Eu am fost cumparator de buna-credinta si intre timp am facut rost de datele de la vanzator. As dori un raspuns cat mai clar, sigur si repede. Multumesc!