merci
din pacate nu il vor face sa plateasca pentru ca ei sunt in cunostiinta de cauza, tot ce stiti dvs probabil ca stiu si ei si de aceea stau atat de linistiti
merci
garantii pot sa invoce chestii de genul inselaciune, abuz, rea credinte ? sa zicem ca se ajunge la executare, ce proceduri imi recomandati anterior ca sa evit alte procese ulterioare cu garantii ?
Da valoarea imobilului e suficienta,
Este vorba de penalitati care se pot aduna pana la urma in sarcina mea
Este sigur ca se executa garantia tertilor si nu salariul meu ?
nu il vor determina pentru ca nu le pasa. daca ii interesa subiectul faceau ceva pana acum ( de peste 6 ani este aceasta situatie)
imobilul odata scos la licitatie poate ii determina sa reactioneze, dar ce sanse am sa se ajunga acolo atat timp cat eu am venituri salariale ?
de aceea am intrebat daca exista cumva o posibilitate ca eu sa cer la banca executarea imobilului ?
merci pentru raspuns, am incercat, in afara de faptul ca am fost eu inregistrata in CRB nu s-a intamplat nimic. creditul e pe termen lung, lor (fost sot si garanti ) nu le pasa pentru ca stiu ca in final mi se pune poprire pe salariu
nu pot face eu o cerere de executare garantie direct ?
in timpul casatoriei am contractat un credit impreuna cu fostul sot (eu titular, el codebitor), pentru care nu s-a facut o actiune legala de impartire. Pentru ca eu sunt titular fostul sot nu plateste nimic desi banii au avut ca destinatie firma lui (ca si dovada nu am decat o hartie scrisa de mana de el si un angajament notarial de plata expirat tot din partea lui dupa divort). Creditul este garantat cu un imobil proprietatea unor rude de ale lui. Nu am avut bunuri comune din casnicie, daca nu platesc eu, pe langa faptul ca se aduna penalitati mi se poate popri salariul si nu este o varianta pentru mine. Ce posibilitate as avea sa scap de credit ?