In 28.02.2008 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 33700 ron cu buletinul pe salar pe o perioada de 10 ani.Am platit rate pina in 26.07.2010 dupa care nu am mai platit.In 1.11.2011 am primit o notificare de la banca ca in data de 26.10.2011 banca a cedat creanta mea cesionarului scCapital S.a.R.L din Luxemburg care a imputernicit pe s.c. KRUK International S.R.L sa execute procedurile de recuperare a deditelor cesionate.La 1.11.2013 am primit prin posta sentinta de la tribunal cu executare silita a tuturor conturilor bancare urmind sa se continue si cu executarea bunurilor personale.Nu am i proprietate decit un sfert din locuinta restul fiiind a altui proprietar locuinta a carei valoare aste sub valoarea creditului ,nu am facut nici o reesalonare deoarece firma la care am fost angajata cind am luat creditul a intrat in faliment [firma,s.r.l.fiind al sotului ] noi nu avem venit de 3 ani decit carnet de producator de la primaria locala si suprafata de pamint pe care o lucram este sub norma de impozitare .Am vorbit cu KRUK de o reesalonare dar suma pe care as putea sa o dau lunar este mica si nu sint deacord ei.Intrebare:prescrierea datoriei nu este valabila in cazul meu?sau implinit 3 ani de la plata ultimei facturi de rata,iar executarea silita sa facut in 25 .10.2013.Ce sfat imi puteti da va rog frumos nu am pe cine sa intreb si cu cine sa ma sfatuiesc.Va multumesc.