Multumesc pentru raspuns dar sincer nu stiu daca brokerul de la care am franciza are posibilitatea sau emite in alta tara.De aceea am crezut ca pot lua o franciza din tara respectiva de unde deschid sediu .
Buna ziua,
Sunt un broker de asigurari si doresc sa deschid un sediu in alta tara ,mai este nevoie sa iau o alta franciza sau pot lucra cu cea actuala.Mentionez ca in acest moment am o franciza care nu cred ca imi permite sa emit in alta tara ,ma refer la programul de emitere.
o zi buna .
In acest an m-am recasatorit ,eu am trei copii,din alta casatorie.Din luna noiembrie sunt somer iar copii sunt in intretinerea mea ,iar la munca am dus certificatele de nastere a copiilor dar nu am vazut nici o deducere ,adica la un salariu de 1400de lei brut luam 1075 lei net .Care este suma pe care ar trebui sa o iau ?Poate actualul sot sa ne treaca in intretinere acum la munca atat pe mine cat si pe copii mei ,acum ca eu sunt somere si nu ii mai am pe statul de plata ?DE LA MUNCA NI SA SPUS CA NU POATE ACEST LUCRU SA NE IA IN INTRETINERE PENTRU AI DEDUCE IMPOZITUL PE SALARIUL.