avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela Badea

Activitate Gabriela Badea

Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Dar daca am CIM pe durata determinata de 1 an, pot fi concediata din motive neimputabile mie pana la terminarea CIM-ului? Multumesc.
Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Am inceput activitatea pe data de 16 decembrie. Apoi, de pe 23 decembrie pana pe 6 ianuarie intreg departamentul este in concediu (zile libere legale + concediu de odihna).
Perioada de proba se suspenda in timpul acestor zile libere? Adica, daca eu am perioada de proba de 30 zile lucratoare (16 decembrie-23 ianuarie), aceasta perioada se va prelungi datorita concediului?
De asemenea, dat fiind ca eu ma aflu in plata stimulentului de insertie, dupa terminarea perioadei de proba, mai pot fi concediata? Conform articolelor citate de dvs mai sus, am inteles ca mama nu poate fi concediata cat timp se afla in plata stimulentului.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Buna seara,

Mai am cateva intrebari:

1. Daca sunt in plata stimulentului de insertie, pot fi data afara in perioada de proba (care are 30 de zile lucratoare) sau la sfarsitul acestei perioade ?
2.In cazul in care angajatorul s-ar decide sa nu ma pastreze si ar trebui sa intru in CCC, trebuie sa depun un nou dosar? Mentionez ca am intrat direct din concediu postnatal in plata stimulent (am depus direct dosarul pentru stimulent).

Multumesc frumos
Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Am depus dosarul pentru plata stimulentului. Incep serviciul la un nou loc de munca si trebuie sa-mi dau demisia de la locul actual. Dat fiind ca eu sunt acum in concediu postnatal, este necesara perioada de preaviz? De asemenea, daca la noul loc de munca am o perioada de proba de 30 de zile calendaristice si in timpul asta eu sau angajatorul decidem sa nu continuam, pot depune actele pentru indemnizatia CCC, chiar daca sunt in plata stimulent? In acest caz, ipotetic nu as mai avea niciun loc de munca, deci practic nu as putea depune la primarie decizia de suspendare.
Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Inca o intrebare: eu fiind acum in concediu postnatal, daca imi dau demisia de la locul de munca actual si ma angajez la terminarea concediului postnatal intr-un alt loc, fara a avea intrerupere, pot beneficia de stimulent? Practic se realizeaza intoarcerea la munca, dar intr-un loc diferit. In cazul acesta, cum pot obtine o adeverinta care sa stipuleze data intoarcerii la lucru si faptul ca am realizat venituri supuse impozitului pe venit, daca angajatorii sunt diferiti? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Plata stimulent de insertie
Multumesc pentru raspuns. Din textul redat, rezulta asadar ca daca dupa o perioada ma razgandesc si doresc sa intru in CCC, ma pot intoarce acasa fara a mai fi conditionata de cele 60 de zile (termenul de depunere a dosarului pentru indemnizatia CIC, dupa terminarea concediului de maternitate)?
Buna ziua,

Ma numesc Gabriela. Am nascut pe 4 septembrie 2013. De pe data de 2 septembrie sunt in concediu postnatal. Nu imi doresc sa intru in CIC si voi reveni la serviciu pe data de 16 decembrie, direct din concediu postnatal. In acest caz, voi beneficia de plata stimulentului de insertie, daca nu mai optez pentru CIC? Multumesc frumos.