Asta a fost acum 5 luni. Deci pot actiona in justitie pe C. Adica daca nu e un ctr intre noi 2, cum fac eu dovada ca am vrut banii inapoi? Cert este ca desi e trecut in detalii plata un nr de contract gresit, totusi scrie IMPRUMUT.
Buna ziua. Va solicit ajutorul intr-o problema incurcata.
Persoana fizica " A" a facut un contrat de imprumut pentru o suma de 20K pentru persoana juridaca "B" si a debitat banii prin banca in contul beneficiarului "B".
Constientizand beneficiarul "B" ca pentru imprumut trebuie sa plateasca impozit, acesta a returnat banii, tot prin virament bancar inapoi in contul persoanei "A", mai putin cu 1K.
Persoana B, a solicitat sa i se transmita suma de bani in alt cont, a unei alte persoane fizice "C", fara a schimba contractul de imprumut.
Debitarea in contul persoanei "C" a fost facuta tot prin virament bancar, din contul peroanei "A", la o zi distanta in suma de 19K. La transfer a fost trecut ca si detalii de plata " Imprumut contract xxxxx ( acelasi nr de contract care a fost incheiat intre persoana A si B. )
Perioada de imprumut a fost de 1 luna. Insa pana in momentu de fata nu a fost nevoie sa se recupereze banii.
As dori din partea dumneavoastra, o indrumare juridica, prin care pot recupera suma de bani imprumutata, si daca este un termen de extinctie a imprumutului in beneficiul imprumutatului.
Persoana B nu mai doreste returnarea sumei de bani.
Va multumesc pentru ajutor, si sper ca este o " problema" interesanta care va poate solicita interesul.
Situatia este una reala si familia mea nu cunoaste caile legale de a actiona.