avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Andrei

Activitate Mircea Andrei

Răspuns la discuția Din ce traiesc administratorii?
multumesc pt sfat.

am optat pt microintreprindere. AM nevoie de un angajat in 60 zile. Decat sa ma apuc sa aduc un act aditional la actul constitutiv, sa-l depun la registru, sa iau specimen de semnatura de la celalalt asociat ma gandesc mai bine angajez repede pe cineva 2 h.

totusi e frustrant pt ca am intrebat de mai multe ori persoane pe care le consideram competente (atat de la registru at si de la adm fin) si mi s-a spus ca ma pot angaja.
eu unu nu mai inteleg nimic.#-o

Poate ma dumiresc cu ajutorul vostru.
Am firma nou infiintata. SRL. 2 asociati. Eu unic administrator. Atat la registrul comertului cat si la administratia financiara am fost anuntat ca pot fi angajat chiar daca sunt administrator intrucat nu sunt si unic asociat.

Ieri am fost la o directoare de la fortele de munca unde mi s-a spus ca fiind administrator unic nu pot fi si angajat. ....solutia data de ei: inca un administrator care poate avea chiar si puteri limitate (doar in reprezentarea cu camera de munca spre exemplu ) si astfel ei imi primesc cartea de munca eu fiind in continuare admistrator.

Concluzia: eu ma pot angaja la firma unde sunt asociat si administrator? nu contravine cu legea 31 ?

multumesc pt ajutor..
eu unu nu mai inteleg nimic.#-o

Poate ma dumiresc cu ajutorul vostru.
Am firma nou infiintata. SRL. 2 asociati. Eu unic administrator. Atat la registrul comertului cat si la administratia financiara am fost anuntat ca pot fi angajat chiar daca sunt administrator intrucat nu sunt si unic asociat.

Ieri am fost la o directoare de la fortele de munca unde mi s-a spus ca fiind administrator unic nu pot fi si angajat. ....solutia data de ei: inca un administrator care poate avea chiar si puteri limitate (doar in reprezentarea cu camera de munca spre exemplu ) si astfel ei imi primesc cartea de munca eu fiind in continuare admistrator.

Concluzia: eu ma pot angaja la firma unde sunt asociat si administrator? nu contravine cu legea 31 ?

multumesc pt ajutor..