Am facut sesizare catre directia de sanatate publica Bucuresti,catre primaria sectorului 5 astept un raspuns din partea dumnealor sa vad ce se rezolva si o sa fac si catre autoritatea sanitar veterinara.multumesc frumos pentru sugestii.
Multumesc de sugestii...nu sunt doar eu si dansele in bloc insa vecinii pur si simplu au renuntat se lupta cu aceasta problema de cativa ani...renunta la caini o perioada apoi o ia de la capat.aceata vecina are un comortament execrabil injura loveste asmute cainii pe oricine indrazneste sa ii adreseze vreo nemultumire...stiu ca pare ceva ireal dar chiar eu am patit-o zilele trecute insa nu voi renunta inca o data multumesc pt indrumari
Buna ziua,am rugamintea sa ma indrumati in aceasta problema deoarece nu reusesc sa ii gasesc rezolvare.in blocul unde locuiesc vecina de sub mine detine in apartament un numar mare de maidanezi (10-20) zgomotul si mirosul sunt insuportabile nu pot tine nici un geam deschis si nici nu pot purta o discutie civilizata cu dumneaei atat presedinta cat si administratora nu doresc sa faca nimic in acest sens deoarece au o legatura stransa cu dansa la un etaj mai jos o alta vecina aduna maidanezii de pe strada si ii tine pe scara practic tot blocul a devenit un focar de infectie.politia nu intervine iar eu nu am cunostintele necesare de a remedia legal acest aspect.va rog doar sa ma indrumati catre cine ar trebui sa ma adresez va multumesc