avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate canca

Activitate canca

Răspuns la discuția adeverinta conform ord.50/1990
In raspuns mi se comunica ca activitatea se regaseste la poz 92,anexa2 din ord. 50 in forma initiala. Poate era mai corect la poz.91 in in forma initia.In adeverinta se mai face referire si la Ord. 125,poz. 17,anexa 1. Decizia este emisa in data de 13.12.1990.In aceasta situatie cum pot face contestatia? Va multumesc.
Va multumesc pt raspuns. Am verificat adeverinta si in ea se specifica ca este vorba despre ord.50/1990,completat cu avizele ulterioare.In acest caz nu stiu de ce nu mi-a fost valorificata. Ce ma sfatuiti sa fac pe linga contestatia in timp de 30 de zile. inteleg ca termenul de 30 zile este de la comunicare?
Va multumesc mult pt fisier. La pct. 93 din anexa 1 am gasit exact încadrarea locului meu de m-ca. Deci ,adeverinta este corecta. Nu stiu de ce nu mi s-a valorificat adeverinta. O sa depun contestatie la casa de pensii.
Am lucrat in mediu radioactiv incepind cu 14.04.1988 pina 30.05.1992. in respectiva perioada am fost incadrata in gr.I. Mi s-a eliberat adeverinta de la intreprindere in 2010 in care se specifica ca incadrarea s-a facut conf. pct.93 din anexa 1 a ord.50 si a deciziei CA nr.___. De la Casa Pensii mi s-a raspuns ca nu-mi valorifica adev. pt.ca nu exista pct. respectiv in anexa 1 la ord.50. Specific ca locul meu de m-ca se regaseste la pct.17 din ord 125/1990. Acolo scrie ca Unitatile Nucleare de gr.III si IV se incadreaza in gr.I. Ele se mai regasesc si in anexa 2 pct.2 a legii 263/2010. Va rog sa ma ajutati cum pot contesta la Casa de Pensii sau sa justific modul de incadrare in gr.I. Exista alta anexa 1 a ord.50?
As dori sa va intreb care este procedura obtinerii adeverintei de la o firma care a fuzionat cu o alta iar cea din urma a intrat in faliment.Cei care tin arhiva celei de a doua firme nu vor sa elibereze adeverinta pentru ca spun ca nu au actele prin care s-a facut aceasta fuziune.Mentionez ca in cartea de munca este inscrisa perioada in care am lucrat atit la prima cit si la a doua firma.De asemenea as dori sa va intrb daca dupa 2001,daca am lucrat cu CMP la mai multe firme(in aceasi perioda de timp)si care se regasesc in evidentele de la casa de pensii trebuie sa abtin adeverinte de la fiecare loc de munca.Va multumesc!