avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate ciprianileana

Activitate ciprianileana

Buna ziua,

Nelamurirea mea sta in felul urmator. Am fost la cateva banci pentru a intreba daca sunt eligibil pentru prima casa, in conditiile in care inainte de a ma casatorii am primit de la parinti impreuna cu sora mea printr-un act de vanzare o locuinta mai mare de 100 mp cu teren aferent.
Unele banci au zis ca da unele nu prea stiu sau ca nu. Am fost si la 2 notari, iarasi nu m-au lamurit.. In declaratia care trebuie autenficata la notar, textul include asta "nu am deţinut în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul  în care a fost dobândită."
Deci eu daca dau aceasta declaratie in forma aceasta nu mint cu nimic, nu pot fi acuzat de declaratie falsa. Acum citind in monitorul oficial referitor la programul prima casa, se mentioneaza ca cerinta de eligibilitate asta "nu dețin în comun sau individual, împreună cu soții lor sau cu alte persoane, în proprietate o locuință, indiferent de modul în care a fost dobândită, și nici nu au în derulare un credit ipotecar" .

Ma poate lamuri cineva referitor la aceasta problema?
Multumesc.
Buna ziua,
Ce acte trebuiesc prezentate la onrc pentru schimbarea administratorului unui S.A.
Multumesc.