avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate patlagean

Activitate patlagean

Răspuns la discuția Pensie alimentara
multumesc!
ok,sa luam o suma oarecare sa zicem 2000 de lei ,1/6 ar veni undeva la 330 lei ,aceasta suma de 330 o mai pot imparti la 3,adica si pt cei 2 copii pe care ii mai am,avand in vedere ca cel mare este cu nevoi speciale?
pot decide eu cat sa ii dau dupa varsta de 18 ani?nu cred!trebuie sa trimit dovada platii firmei la care lucrez pt nu mi se trage din salariu,banii vin in caserie iar eu prin mandat postal ii trimit fostei sotii
nu se va lipsi...va multumesc inca o data pt raspunsuri,imi sunt de folos
mentionez ca timp de 17 ani nu mi-am vazut copilul,am fost refuzat de catre fosta sotie ori de cate ori mergeam sa il vad,divortul s-a pronuntat pe cand fata avea doar un an,nu ma recunoaste nici macar pe strada si nici nu a fost interesata sa ma cunoasca
avem ca dovada certificatul cu handicap grad 1 al copilului si nenumaratele iesiri din spital va multumesc foarte mult pt raspunsuri!!!
nu am cerut micsorarea la nasterea copiilor,in prezent platesc 1/4 din salariu,pt fata din prima casnicie
Va multumesc pentru interventie,sper cel putin sa diminuez din actuala pensie tinand cont ca mai am inca doi copii in intretinere.
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Dupa divort care sa petrecut cu multi ani in urma ,eu in calitatea de tata ,platesc pensie alimentara.a copilului care limplineste 18 ani in luna Decembrie a acestui an.Intrebarea mea este daca in continuare mai trebuie sa platesc pensie dupa ce copilul devine major.Fapt pentru care eu as vrea sa nu mai platesc sau sa se diminueze actuala pensie, pentru ca impreuna cu actuala sotie mai am inca doi copii minori de 7si respectiv 2 ani, iat copilul cel mare are probleme de sanatate grave ,nascundu-se cu spina bifida nu se poate deplasa si pe viitor necesita mai multe interventii chirurgicale care ma depasesc financiar.Va multumesc.(ptr informatre spina bifida este localizata pe coloana vertebrala care face ca aceasta sa nu se inchida perfect deci coloana este ca si sectionata si de aici apar mai multe probleme printre care sihidrocefalia ,parablegia flasca a picioarelor.ori ce medic poate confirmaacestea)Astept un raspuns Multumesc