Vad ca nu v-ati mai deranjat sa-mi raspundeti la ultima intrebare.Considerati cumva ca nu merit atentia dvs?Atunci pentru ce mai este acest forum?Va mai pun o singura intrebare si daca nu imi raspundeti atunci am sa cred ca sunteti actionar la banci si de aceea aveti raspunsurile pe care le aveti.Intrebarea mea este urmatoarea.In baza carei legi are voie banca sa-mi vanda casa din moment ce eu nu am pus-o garantie? Spuneti-mi care este acea lege.Anul si numarul legii.Asta daca exista.Daca nu-mi raspundeti inseamna ca nu exista.
Multumesc pentru raspuns dar sunt totusi nelamurita.Daca eu nu am garantat imprumutul cu bunuri imobiliare atunci cum de au voie sa imi vanda casa? Sa inteleg din asta ca ei nu respecta contractul facut cu mine,nu-si respecta propriile articole din contract.Pentru ca in somatia trimisa scrie clar ca eu am garantat cu bunuri banesti actuale si viitoare.Doar bani nu si casa.Atunci cine le da dreptul sa-mi vanda casa? O intrebare logica.De ce nu isi respecta termenii contractuali?Legile din tara asta sunt facute numai ca bancile sa castige nu si oamenii?Deci dupa parerea dvs banca este libera sa-mi vanda casa dupa bunul plac chiar daca eu imi platesc ratele si chiar daca ei se contrazic singuri in ceea ce priveste garantia.Foarte tare parerea dvs.
Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cu cativa ani in urma am facut un imprumut la o banca.Am achitat ratele timp de doi ani apoi am fost in imposibilitatea de a mai plati.Dupa un an au trecut la executare silita in urma unui ordin judecatoresc.Dar pe mine nu m-a chemat nimeni la tribunal.M-am prezentat la acel organ judecatoresc si am facut o intelegere sa platesc o suma de bani mai mica decat imi era rata initiala.Am platit timp de doi ani,inclusiv luna in curs.Ieri am primit acasa de la respectiva banca o instiintare conform careia ma anuntau ca trec la executare silita in urma unui alt ordin judecatoresc la care eu iarasi nu am fost prezenta.Se spunea ca daca in termen de 15 zile nu platesc integral suma datorata imi scoate la vanzare partea mea din casa cu toate ca eu nu am garantat cu bunuri imobiliare ci doar cu venituri banesti prezente si viitoare.Intrebarea mea este daca au dreptul sa faca asa ceva.In instiintare era anexata schita casei mele cu metri patrati aferenti,cu anexele respective,din ce este construita casa etc etc.Aceste informatii cred ca le-au luat de la primarie.Va intreb daca primaria are dreptul sa furnizeze asemenea informatii fara stirea mea.Aceea instiintare mi-a fost trimisa fara plic,la vedere.O somatie de plata constand din 10 pagini mi-a fost inmanata fara plic.Deci cei care au trimis-o mi-au violat pur si simplu intimitatea.Au voie sa faca asa ceva? Astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc.