Am inteles si nu pot participa si cei care urmeaza sa si dea licenta anul acesta. Intreb asta pentru ca stiu ca pot da si cei cu studii medii admitere. Aveti mai multe detalii in privinta asta?
Din cate am inteles si anul trecut a fost aceeasi discutie ca examenul se va da in luna martie si intr un final s-a dat tot in septembrie. Posibil sa fie aceeasi situatie si anul acesta..
Asta ar insemna ca cei care termina dreptul anul acesta nu mai au sansa sa dea admitere la sng?
avand in vedere ca licenta se da in luna iulie si admiterea in luna mai? sau se organizeaza anul acesta 2 admiteri?nu mai inteleg nimic...
Buna,sunt si eu una dintre multele persoane care vor sa dea anul asta admitere la SNG. In legatura cu asta as vrea sa pun in discutie cateva intrebarile pe care le am. In primul rand daca se vada admitere din noul cod de procedura penala, daca considerati indeajuns pentru a intra doar sa invatam articolele ce tin de tematica propusa si daca exista vreo carte cu grile pentru admitere? Sper sa existe persoane care sa ma poate ajuta,pentru ca cu siguranta multi au aceleasi intrebari ca si mine