Buna seara,
In 1967 tatal meu a cumparat o casa cu teren ,sau facut garduri in jurul propietati.nu am avut probleme cu vecini pana acum 5 ani,cand un vecin a vandut propietatea.Noul propietar a cumparat casa +teren ,,la vedere''.si dupa ce a finalizat actele a inceput sa faca scandal ca vechi propietari avea teren mai mult cu 600 metri patrati decat a masurat el.intre noi si vecinul respectiv exista o ulita .sa judecat cu vecina care are casa in capatul ulitei.in primul proces tatal meu a fost martor.dupa ce tot sa facut recursuri/recursuri au gasit de cuvinta ca si daca ia acea ulita tot nu apare pamantul lipsa.asa ca tatal meu din martor a devenit parat.dupa doi ani in care sarmanul tot explica ca el a cumparat acea propietate in 1967.ca sa ingradit in acel an.ca granita propietati nu sa mutat.au venit toti vecini plus cel care a vandut [propietatea cu probleme] ,ca tatal meu nu sa certat cu nimeni vreme de 46 de ani.si dupa multe drumuri la tribunal....inima lui a incetat sa bata.
Acum noi mostenitori [eu,fratele si mama] santem chemati de 5 ani la tribunalul Targoviste .[in decembrie a murit tata] in dec ne cheama o singura data pe an.stam in sala...retraim amintirile foarte dureroase cu tata pe banca asteptand ca tribunalul sa faca dreptate.
stam in sala cateva ore,apoi aflam ca santem singuri prezenti.avocatul reclamantei,reclamanta....nu se prezinta.si ni se spune ca se amana din nou. intrebarea mea e ,,justitia va incerca sa ma pedepseasca pe mine si pe familia mea daca anul acesta decidem sa nu ne mai prezentam.
ca se va face dreptate nu mai cred in minuni.pentru ca pierderea noastra nu poate sa o rezolve nimeni.[moartea tatalui pentru un proces care imi aduce in fiecare zi aminte cat de corupta poate fi justitia in tara noastra.]