avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Meirin

Activitate Meirin

Pai am spus, el nu a vrut sa o recunoasca drept copilul lui. A fost un copil nedorit de el. Deja nu mai tineam legatura cand am nascut-o. El nu a asistat la nastere. Apoi am divortat.
Doar prenumele lui este trecut in certificat..
Buna ziua! Am o fetita de 14 ani, care sta in Romania cu mama mea. Ea e trecuta pe numele meu, pentru ca am divortat de tatal ei cand ea era mica. El nu a recunoscut-o ca fiica lui, deci numele lui de familie nu este trecut in certificatul ei de nastere. Nu stiu unde se afla tatal ei pentru ca nu am tinut legatura, deci e imposibil sa dau de el. Eu sunt recasatorita si stabilita in strainatate, cu sotul meu si cealalta fetita a mea, care are 4 ani :justcuz::justcuz:
Intrebarea mea este: Ce pot sa fac pentru a-i putea face pasaport fetitei mele? Ea vrea din toata inima sa vina sa stea cu mine, din mai multe motive. M-am interesat, am trimis mailuri, am vorbit si cand am fost in Romania in vacanta.. dar toti imi spun ca nu se poate fara semnatura tatalui ei. O modalitate ar trebui sa existe, oricat de mult ar costa sau oricat de mult ar trebui sa ma chinui X-( . De exemplu, daca mama mea nu ar mai putea sta cu ea, eu ce fac? Cum o iau la mine? Nu o pot lasa singura. Sper ca ma puteti ajuta, sau imi puteti da un sfat. Multumesc anticipat!