Problema a fost trecerea de la sistemul pauchal la apometre.Si diferenta este destul de mare in jur de 120 lei.
Administratotul stia ca vor locui 2 persoane insa a considerat inital ca locuind acolo efectiv de la jumatatea lunii ,va pune o singura persoana sa plateasca pentru toata luna.
Voi avea de plata 300 lei pentru o jumatate de luna ceea ce nu mi se pare ok.
Intelegerea cu propietarul a fost facuta pe baza promisiunii administratorului(care acum nu isi mai aduce aminte)si presupunea existenta unei singure persoane la intretinerea pe luna octombrie.
Buna ziua.
Am si eu o nelamurire.
M-am mutat cu chirie impreuna cu prietena mea la inceputul lunii octombrie .Pe data de 11 m-am inteles cu propietarul ,abia pe 16 m-am mutat efectiv (am avut de montat apometre,de rezolvat cu mutatul etc).M-am inteles verbal cu propietarul ca intretinerea pe octombrie sa fie platita 70% eu 30 % propietarul.
Administratorul este vecin cu mine(locuiesti vizavi de mine).Prin urmare aceasta m-a asigugurat ca pe luna octombrie vom fii trecuti cu o singura persoana la intretinere.
Astazi s-a afisat intretinerea si surpiza a fost cand am observat doua persoane.
Am discutat cu dansa si acum se preface ca nu mai stie nimic.(ba ca nu a fost anuntata,ba ca nu isi mai aminteste).
Am discutat cu propietatul,care la randul sau a vorbit cu admnistratorul.