avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate cristina69sweet

Activitate cristina69sweet

Locuiesc intr-un bloc de locuinte care are ascociatie de proprietari individuala numai pentru scara noastra unde sunt 20 de apartamente.Mentionez ca sunt debransata de la reteaua de incalzire de aproximativ 7 ani si de la reteau de apa de anul trecut. Pana acum am avut numai de suferit din cauza acestei asociatii de proprietari. Am cateva intrebari legate de calculul penalitatilor. Momentan am o restanta de 200 lei si penalitati de 60 lei. Vreau sa stiu daca este normal ca firma care calculeaza listele de intretinere sa-mi perceapa penalitati la fel ca la ceilalti locatari care nu sunt debransati de la reteau de termoficare sau de apa. Eu nu mai platesc decat lumina pe scara, salubritatea si salariul administratorului.
Mai am o intrebare legata de repararea acoperisului. In anul 2009 s-a reparat acoperisul cu o firma si a costat in jur de 13000 lei. Anul acesta cei de la etajul patru au vrut din nou repararea acoperisuui pe motiv ca aceea nu a fost facuta bine. Mai multi locatari nu am fost de acord cu aceasta reparatie nesemnand tabelul prin care se stabilea daca suntem de acord sau nu aceasta reparatie. Mentionez ca eu stau la parter iar aici nu a fost niciodata executata reparatie si apa curge incontinuu fiind un miros insuportabil.:sorry: Cu toate ca nu am fost de acord reparatia s-a efectuat si acum ne-a adaugat pe lista de plata o suma de aproape 700 lei pe care sustin ca suntem obligati sa o platim pentru ca au luat bani din fondurile intretinerii si au platit pe cei care au reparat acoperisul respectiv un tigan cu mustati care umbla cu burlanul sub brat. Daca ei fac din 4 in 4 ani reparatii pentru ca fac cu firme fantoma si nu le convine noi suntem obligati sa le platim de fiacare data? Este normal sa-mi perceapa penalitati pentru aceste lucrari? Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspuns.