avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Tina81

Activitate Tina81

Răspuns la discuția Pensia alimentara
cu tatal copilului am discutat de mult timp despre pensia alimentara..doar ca el nu vrea sa auda de asa ceva...mi a spus ca daca suntem divortati sa ma descurc cu cresterea copilului ca doar este in custodia mea...,dar el are pretentia sa vina cand vrea sa o ia sau sa vorbeasca urat cu mine de fata cu fetita ..iar despre judecatoria cornetul tot cei de la politie mi au spus..doar ca dupa spusele lor este ca ar dura foarte mult si acolo ..
deci sa inteleg ca trebuie sa ajung la judecatoria cornetul ..am depus plangere tarziu..pentru ca pe vremea acea imi era frica de el si nu vroiam probleme mai mari de cat aveam .chiar daca eram deja divortata ..dar acum inteleg ca se mai poate face ceva in legatura cu acest caz..de la dumneavoastra ..
stiu ca lucreaza la un service auto..fostul sot nu a platit niciodata pensia alimentara din 2010 de cand am divortat ..am fost la politie pe 1 11 2013 ..iar azi am fost sa intreb ce se intampla si mi au spus ca o sa l sune ei la telefon doar ca deocamdata au multe dosare de rezolvat ..si o sa mi vina si mie randul ..dar ar fi mai bine sa renuntati ca nu prea are rost...
buna ziua,sunt divortata din anul 2010 am o fetita de 11 ani iar de cand am divortat pana in ziua de azi fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara de 150 ron pe luna cu hotararea judecatoreasca ..am fost la politie am depus o plangere iar ei mi au spus ca daca fostul sot nu lucreaza cu carte de munca sunt slabe sanse de a mai beneficia de pensia alimentara a copilului....si ca la judecatorie ar dura foarte mult ..cu alte cuvinte ca ar fi mai bine sa renunt la pensia alimentara ! imi puteti spune va rog cum as putea sa procedez in acest caz?va multumesc