Va multumesc pentru raspuns Domnule Dan Preda.Acum sunt in cautarea de informatii daca cu timpul pot obtine fonduri Europene in agricultura pentru infintarea unei culturi de legume in mediul rural de exemplu.Am gasit informatia ca pot lua in arenda teren si pot beneficia de fonduri in baza acelor contracte de arenda si imi pot vinde pe piata produsele cultivate.Cu siguranta inaintea depuneri documentatiel necesare infintarii firmei trebuiesc studiate mai multe amanunte ce mai tarziu pot fi un dezavantaj pentru un SRL,PFA,II,SRL-D.Cred ca ar fi bine sa nu ma grabesc cu stabilirea formei juridice a societatii pana nu adun toate informatiile.Va multumesc!
Buna ziua,sunt in faza in care doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de legume fructe in piete si targuri.Ce fel de forma juridica mi se poate recomanda?SRL,II sau PFA?Am mers astazi la ORC si ei au recomandat PFA sau II cu mentiunea ca la ambele pot sa angajez personal.,In curte la ORC este o firma de consultanta si infintari societati si ei au recomandat SRL neplatitor de TVA.interesul meu este sa cumpar produse de la producatori si sa le vand la piata.Cei de la consultanta recomanda si obtinerea unui certificat de producator care imi ofera dreptul sa vand in piete fara a mai infinta o societate,dar modalitatea de obtinere a certificatului de producator nu ma atrage nefiind dispus sa obtin ceva ce nu mi se cuvine chiar daca obtin un castig mai mare.Experienta dvs in domeniul ce imi recomanda tinand cont de informatiile de mai sus?