avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate lucian_sami

Activitate lucian_sami

Am trecut apartamentul pe numele fetei mai mari anul trecut, De atunci sotia a inceput a avea un comportament ciudat, denigrator sovin si chiar indiferent cu tente de razvratire , violenta verbala si chiar riposte fizice, Am crezut ca sunt pe seama stresului, grijilor, datoriilor pe care le-am facut ptr a renova apartamentul, Sotia a inceput sa ma ignore sa plece de acasa la asa zisa nasa cate una sau doua zile, Acum trei saptamani a plecat cu fiica cea mica si a luat toate documentele inclusiv de stare civila dar c,n, al fetei nu la gasit A plecat de la servici fara sa mi spuna , luind si fata de la scoala, Nu a raspuns la telefon nu a spus nimanui unde este, Am vorbit cu fratele ei dar nici el nu stie, Banuala cred ca vor vinde apartamentul fara sa stiu si voi fi dat afara din casa fara sa pot face nimic iar sotia va primi partea ei probabil stabilita de comun acord cu fata,Mai este si un prieten deal fetei , fara ocupatie, un bisnitar care am avut o discutie aprinsa ca sami lasa copilul in pace. Cred ca este un triumvirat la mijloc si probabil ca sotia nu va primi nimic, si fata poate va fi pacalita la randul ei de acest bisnitar, Cred ca ei au pus la punct plecarea sotiei si copilului din apartament sal p[oata vanda mai rapid si fara probleme, Sotia a luat si certif, de casatorie asta aflind mai tarziu cand am dorit sa schimb buletinul, Cred ca intenteaza divort si ulterior sasi ia partea sa nu mai aiba treaba cu mine,Eu voi ramane cu datorii de aproape 12000 roni, Ce-i de facut,