Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In decembrie 2012 am facut o descoperire de card de 1200 de lei , si mi s-a dat si un card de cumparaturi de pana in 500 de lei, nu mai stiu exact suma. Am platit primele 2 sau 3 rate dupa care am demisionat de la locul de munca. Nu am mai avut bani pe cardul de pe carw imi tragea ratele asa ca ele nu au mai fost platite. In august 2013 am plecat din tara si sunt si acum in strainatate. Deci ratele nu au mai fost platite din februarie 2013. Mi-au tot venit plicuri in posta pe adresa de Romania, plicuri pentru care nu a semnat nimeni. Dupa cum mi-a citit soacra mea, care sta la accesi adresa, creditul a fost dat de banca spre o firma de creante. Se poate sterge creditul dxa au trecut 3 ani si jumatate de la data ultimei platii? Va multumesc
Buna. As avea o intrebare cu privire la SEPA. Pot sa trimit bani din Germania, prin SEPA unei persoane din Romania, daca aceasta persoana are deschis doar cont in lei ? Si cum poate scoate banii ? in euro sau lei ?