avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Alex4u

Activitate Alex4u

Buna dimineata:(( am si eu o intrebare daca am facut o prostie sau nu:( am cumparat o masina de la un al 3-lea intermediar povestea"
Proprietar Ion Vrancea inmatriculat auto ro 2010 tinut pana in 2011 vandut catre Marin cu fiscal si fisa la ploiesti,
Marin Vandut in 2014 lu Daniel tot in ploiesti cu fisa si certificat fiscal asemenea Daniel vandut mie auto cu financiar si fisa de inmatriculare+ dovada anaf
Acum problema este ca toti m-au speriat care au vazut actele ca pe fisele de inmatriculare la toti sunt stampile pus inafara de Proprietarul din carte la care am fiscalul din 2011 am fisa de inmatriculare semnata dar nu are stampila de la primaria de acolo si cred ca nu se poate inmatricula fara aceea stampila este adevarat? mi-am luat teapa sa folosesc asa un termen? masina nu a fost chiar ieftina? astept raspuns va rog ca de 3 zile de cand am luat-o nu pot inchide un ochi...
Astazi am primit o citatie de la circa financiara sa ma prezint sa declar masina in evidenta pe care am obtinut-o pe data 12.02.2011 am mers pentru a o declara dar nu am cum declara pentru ca intermediarul de la care am luat-o nu mi-a eliberat certificat fiscal cu toate ca el si-a retras-o de la financiar chiar daca are foarte mari datorii. ce pot face in acest caz ca ei doresc sa mi-o impute mie la financiar dar fara sa obtin fisa fiscala de la acel intermediar..VA ROG AJUTATI-MA CA SUNT INTR-O SITUATIE FOARTE DISPERATA
Rog pe cineva sa imi spuna si mie cat ma costa un proces pentru a reusi sa inmatriculez masina legal. si daca banii trebuie platiti de mine sau pot cere si daune . va multumesc frumos
Răspuns la discuția Ma simt amenintat
Da dar cum demonstrez eu la politie prin acea plangere ca stiu persoana de are legatura cu taote astea daca nu pot demonstra ca m-a urmarit , daca nu am martori ca el mi-a zgariat masina sau ca el ma suna cu nr privat? pot depune o plangere in care sa ii citez numele sau ?
Răspuns la discuția Ma simt amenintat
pentru a depune plangere imi este necesar sa dovedesc ca sunt amenintat? sa aduc martori? cand am fost pentru masina ca am gasit-o cu oglinzile rupte cei de la sectie mi-au spus ca se fura masini si nu sunt gasite dapai cine mi-a rupt oglinzile noaptea..?
Intreb pentru a vedea ce este de facut in urmatoarea situatie exista o persoana care sa spunem ca este "indragostita" de iubita mea toate bune si frumoase dar cand s-a intamplat sa primeasca refuzuri din partea ei au inceput si problemele pentru mine. Primesc telefoane cu numar ascuns in care sunt amenintat/injurat/ vocea nu o pot recunoaste pentru ca este distorsionata, acum 1 saptamana din pura coincidenta ne-am intalnit cu acea persoana prin oras iar la 2 seri am gasit masina vandalizata zgariata/oglinzi rupte, in trecut am fost si urmariti de acelasi individ de 35-40 de ani care doreste relatie cu iubita mea. Teama nu stiu daca imi este nu o pot numi asa pentru ca stiu sa ma apar in caz de ceva dar nu as vrea sa se mai repete cu masina, cu amenintarile sau alte lucruri. ce as putea face legal in aceasta privinta? tinand cont ca are relatii si el destul de sus puse
am sa platesc pana la urma dar am sa merg si la finainte in audienta sa explic sefului de acolo situatia cu pile si nelegiurile de se fac...chiar daca nu am sa rezolv mare lucru
m-am interesat cu tot cu penalitati ar fi undeva la 1500 ron de plata. eu cand am cumparat masina am fost tot la aceasta "pila" fara sa stiu si mi s-a spus de fata cu respectivul de la ghiseu ca a 2-a zi se elibereaza financiar ca este luata in evidenta direct cu fiscalul proprietarului. apoi dupa multe amanari si promisiuni sapaturi si drumuri batute am aflat cati samsari au fost inainte si cat de complicata este treaba cu financiarul. am vorbit cu intermediarul 3 si a zis ca pe el nu il mai intereseaza pentru ca el nu mai are masina la finante si mi-a inchis telefonul..
masina nu pot sa spun ca este foarte scumpa undeva la 3200 de euro dar cand s-a facut rate de nevoi personale pentru a o cumpara... este greu... am incercat si la birou de acte mi s-a spus ca se poate doar sa o inscriu direct cu fiscalul de la proprietarul din carte si sa platesc eu impozitul din 2009 pana in prezent. ceea ce ma deranjeaza este ca intermediarul de a avut-o din 2010 pana acum cel de are si datorii si-o scoate de la el fara macar sa plateasca impozitul...nu stiu cum ar trebui sa se procedeze
Am si eu nevoie urgenta de unele informatii. am fost astazi la ANAF ploiesti si mi s-a spus ca intermediarul 3 de la care am cumparat eu auto si-a radiat-o de la administratia financiara pe baza contractului dintre mine si el. dar ca nu se poate sa imi elibereze certificat fiscal ca respectivul are 70 de milioane de plata la impozit si ca si-a facut obligatie de plata cu 250 ron pe luna. Am intrebat cum este normal sa isi radieze masina sa o stearga din evidente daca are aceste datorii. si a spus ca se poate pe baza contractului de vanzare cumparare. este normal asa ceva? tin sa precizez ca un membru al familiei lui lucreaza in aceea institutie. Cum ar trebui sa procedez daca nu este legal sa o radieze financiar cu atatea datorii?