avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate RoxannaS

Activitate RoxannaS

Va mulțumesc mult pentru ajutor(n53 si silviu_n)! Nu mi s-a mai întâmplat asa ceva niciodata si chiar nu stiu cum sa procedez in situatii de acest gen :(. O sa fac cum m-ati sfatuit dumneavoastra. Va multumesc!
un laptop aproape nou (nici nu terminasem ratele la el),un aparat foto,hainele mele...si cateva cadori de craciun (haine) pentru rudele mele .... ceva alimente;))...si un stik de internet.
La aceasta poveste m-am gandit si eu,deoarece soferul mi-a spus ca nu are rost sa sun l politie,pentru ca se intampla des cazuri de acest gen si nu se face nimic :)
Plus ca am dus toate actele stik ului d internet si laptopului:(...ar fiputut sa gaseasca imediat laptopul dupa ip:( )
Va mulțumesc pentru răspuns!
Domnul comisar a spus ca momentan nu are timp pentru acest caz, deoarece are alte cazuri de rezolvat...si pur si simplu imi inchide telefonul iar cand merg la sectia de politie nu este niciodata acolo...
As putea sa depun o plangere impotriva dumnealui? Sau sa fac in asa fel incat sa se ocupe altcineva de caz?
Multumesc!
Buna ziua! In luna decembrie 2012 mi s a furat troller-ul dintr-un maxi-taxi(care merge de la Piața Sudului în Oltenita).
....la urcarea în maxi taxi l am rugat pe șofer sa-mi pună tot bagajul în spațiul destinat bagajelor.Acesta m a întrebat dacă am ceva ce s-ar putea sparge iar eu am răspuns ca am un laptop în troller. Mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa las troller-ul lângă el ca sa îl poată supraveghea.. Dupa aprox.20 min am plecat din stație(pana în localitatea Frumusani acesta avut 2-3 opriri...).Când am ajuns în localitatea Frumusani, șoferul a coborât după 2 pasageri, apoi la urcarea în mașina a venit la mine,mi-a pus unul dintre bagaje în brate și apoi mi-a spus:"Domnișoară, ai grija de bagajul asta ca celalalt a fost furat":(:(:(...bineînțeles ca am rămas șocată...:O:O:Odin 30 persoane cum de a stiut ca este al meu??și dacă a știut ca este al meu de ce a lăsat alta persoana sa-l ia?)..Atunci prietenul meu a coborât după cele doua persoane (2 băieți) care coborâse în stația respectiva și a vrut sa se ducă după ele, însa șoferul a strigat "X ai luat tu vreun geamantan din mașină ca ii lipsește la băiatul asta"(nu îmi mai aduc aminte fix cuvintele pe care le-a folosit și nici numele celui pe care l-a strigat)....după câteva secunde, când am realizat ce sa întâmplase, am zis ca cel mai normal e sa sun la 112(cred ca asta ar fi făcut oricine). Insa șoferul m-a invitat sa iau loc(de parca nimic nu s-ar fi întâmplat) și m-a sfătuit sa nu sun la politie pentru ca oricum nu o sa se fac nimic(deoarece se mai întâmplase lucruri de acest gen)...Bineînțeles ca am sunat și am mers la politia din Budești (jud.Călărași). Polițiștii au cautat în mașină și au spus ca le pare foarte rău dar nu au găsit nimic:))) (era logic sa nu găsească)...după care l-au lăsat pe șofer sa plece...iar pe mine nu m-au lăsat nici sa depun plângere, spunându-mi ca ei au verificat,și-au făcut treaba și nu am voie sa depun plângere la ei,ci la politia din Fundeni:O. Dupa ceva timp,văzând ca nu plec din fata secției,m-au invitat sa depun plângere. M-au trimis la București ca sa cer înregistrările video din mașină,dar cum era și normal,acestea puteau fi solicitate doar de către politie.
Am tot sunat la politia din Budești,iar domnul care se "ocupa" de dosarul meu mi-a spus ca trebuie sa aștept ca nu are timp de mine..altădată mi-a spus ca dacă o sa-l găsească sa stau liniștită ca mi-l înapoiază (trollerul)..și tot asa.
Am ajuns la concluzia ca domul comisar care se ocupa de acest caz nu vrea sa se afle cine mi-a furat trollerul (avea foarte multe dovezi: înregistrări video, stik-ul de internet, care iți arata datorita GPS-ului de unde este conectat)...ce pot face în acest caz?
Va mulțumesc!