avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate denisa95

Activitate denisa95

Răspuns la discuția Judecata suspendata
El este de acord , nu a depus nimic nici acum chiar daca a avut cele 25 de zile . Doar ca eu sunt in Arad si el e in Pitesti. Nici eu nu pot merge ca sunt cu scoala nici el cu serviciul
Am depus toate actele necesare ce mi s-au cerut doar ca nu m-am putut prezenta la proces ieri , si azi am fost sa ma interesez sa aflu ce s-a intamplat. mi s-a spus ca procesul este suspendat , si pe langa faptul acesta mi s-a gresit si numele de familie fiind scris altfel decat cel al tatalui . Si pe citatia care mi-au trimis-o pentru a ma prezenta ieri scria " Judecata se va face in lipsa in cazul neprezentarii " nu stiu de ce s-a suspendat .
Si cam cat dureaza un proces de acest fel? pentru ca am bagat actele in septembrie si tocmai ieri a fost procesul ? mi-ar prinde bine un avocat? pentru ca nu am
Am o problema. Parintii mei sunt divortati si eu am primit pensie alimentara.Acum am implinit 18 ani si am inaintat actele spre judecata pentru a primi in continuare deoarece sunt in scoala. Procesul a fost ieri iar eu nu am putut sa ma prezint si nici tatal meu care nu este din oras . Procesul s-a suspendat ce trebuie sa fac sa il reiau ?