avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate georgyane

Activitate georgyane

Buna ziua,as mai avea o intrebare ,va rog frumos.voi formula o plangere la parchet pt a.mi recupera prejudiciul deoarece nu mai exista nicio modalitate pe intelegere amiabila prietenul refuza chiar si notificarea avocatului trimisa prin plic nu a dorit s.o vada .prietenul are de acum un an jumatate o alta plangere penala de catre patron pt fals in acte delapidareetc plus 2 luni de inchisoare cu suspendare,in conditiile acestea el poate refuza sa vina la procuror sa faca declaratie la plangerea mea.chiar daca el va zice ca banii prin western union au fost trimisi de buna voie,banii mei sunt in casa tatalui lui,care nici el nu recunoaste nimic,pot sa mi recuperez banii prin sechestru de salariu,poate fi implicat si tatal lui in acest caz?chiar daca nu pot dovedi ca masina este a mea avocatul poate obtine un sechestru pe ea.vorbim de o suma de 10000 de euro.lucrurile cumparate pt baie sunt pe numele meu ,cum as putea sa le recuperez in conditiile in care tatal lui nu accepta sa intru in casa.multumesc mult
Am avut o relatie de concubinaj timp de 4 ani incheiata anul acesta.la inceputul acestui an am plecat la sora lui in grecia la munca.am reusit sa strang bani si am cumparat masina tatalui lui trecand.o pe numele lui in conditiile in care stabilisem sa ne casatorim.ulterior tatal lui a fost de acord sa investesc in al doilea etaj de la casa lui pentru a locui impreuna cu fiul .am reusit sa fac finisarea peretilor cu ciment si usi termopane trimitandu.i prietenului bani prin western.in lunile in care am fost plecata februarie august s.au facut aceste lucrari la casa plus am cumparat toate lucrurile pt baie(cabina de dus,dulap,wc...)avand chitanta pe numele meu ca eu am platit dar lucrurile fiind la el acasa.intre timp ne am certat el si parintii nu mai recunosc nimic.ca dovezi nu am decat pozee de la interiorul etajului cum imi trimitea el poze de la usi pereti plus toate hartiile de la western union pe numele lui...eu nu am trimis banii ca donatie su cadou.as avea vreo sansa in instanta...multumesc mult