sotia nu prea cred,parintii ei da,ei m-ar fi lasat sa o iau si cand am fost acasa,dar fara o procura un divort sau o hotarare nu cred ca pot iesi cu ea din tara,dar problema mea e ca nici sotia nu sta cu fata,ceea ce mie nu imi place,un copil daca nu sta cu ambii parinti,ori sta cu unul ori cu altul cu posibilitatea ca ambii avand drept la copil oricand,,,gresesc?,ea se lauda cu fata mami fata mami,dar e un an de cand nici nu a fost acasa sa o vada...
se mai numeste mama???
da l-am vazut,deci din ianuarie anul trecut cand ea a plecat in strainatate lasand copilul la parintii ei,am fost in mai trei saptamani,in iunie am aduso cu socrii in vacanta unde locuiesc eu pentru timp de doua saptamani,in octombrie am fost eu in romania o luna,si multumita socrilor am avut si am deocamdata acces 24 din 24 la fetita,si posibilitatea de a locui inmpreuna la ei,nimic de zis impotriva lor,am un raport foarte bun,,,dar sotia de cand a plecat nu a vazuto niciodata,ar fi trebuit sa ne intalnim in octombrie sa ajungem la o intelegere,dar nu sa prezentat
buna,sunt casatorit de 4 ani,dar din pacate acu un an sa rupt,avem o fetita de aproape 3 ani nascuta in strainatate,pana anul trecut am locuit impreuna,cand in februarie am dus sotia si fata in tara la socri,dupa doar o luna totul sa stricat,ea a plecat in alta tara si fata a ramas la socri,de atunci nu am mai avut nici un contact cu sotia,nici nu sa prezentat niciodata de cand a plecat pentru a vedea fata macar,eu doresc sa o iau cu mine in strainatate deoarece cred ca ii pot oferi conditii mai bune,sustin ca nu suntem divortati deocamdata,cum as putea proceda,multumesc.