avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Julllz

Activitate Julllz

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Da , exact ... O sa imi fac timp pt mine ,o zi ,cat de curand ca sa imi pun cap la cap optiunile. Pentru ca de vreo 2 ani jumate timp pentru mine , cam putin spre deloc :) lucru care ma infurie si crede ma e nasol sentimentul , you get used to it , dar cu toata frumusetea de a fi mama si toate satisfactiile pe care ti le ofera sa ai un copil , cel mai dor o sa iti fie de tine insuti cand o sa vezi ca nu te mai regasesti .. Decat bucatele din ceea ce erai odata . Iar eu inainte sa imi evaluez optiunile trebuie sa imi lipesc bucatelele inapoi .

ps : iti multumesc pt timpul tau si pt ca vb cu mine , habar nu ai cat de dor imi era sa vb cu o persoana inteligenta ...
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Multumesc...
E ingrozitor , dar iti spun si de ce .. Habar nu am ce sa fac !
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Mda... Eu ma inscrisesem din pasiune .. Dar ma rog , evident , a fost mai important copilul . Multi m au contestat ca am facut o greseala , ca e prea devreme ... Ma crezi ca nu mi a pasat? E cea mai mare realizare a mea ... Stiu ca poate pare stupid sau mediocru .. O sa intelegi tu cand va veni si momentul vostru :)

Cat despre ... Habar nu am ce o sa fac , dupa 3 ani de stat cu copilul acasa , inchipuieti ca sunt amortita rau , mi ar fi placut tot pe juridic sa ma duc .. Dar e f mult de luat in calcul ... Alte domenii .. In cel mai rau caz contabilitate ... Cosmetica.. Mmmmnu...
Ce e ciudat e ca atunci cand am terminat liceul si aveam o mie de optiuni ma simteam foarte puternica si independenta .. Acum e total altfel... Acum ma simt mica si powerless cumva.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Tocmai asta e .. Ca nu am apucat sa termin nici macar un an... M as fi dus insarcinata la facultate ca nu aveam nicio treaba cu ce zice lumea ...dar nu am avut o sarcina tocmai usoara ...
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Oook , am inteles , multumesc mult pt ajutor :) sunteti foarte draguti , serios , sper sa reusesc sa fac ceva .
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
adriana009 a scris:

Cu studii medii poti da examen direct pe post adica la curtea de apel sau la parchetul de pe langa, pt sng nu s-a organizat niciodata examen din cate stiu eu, poate ma insel.



Scrie la ei pe site aparent ca ar face formare pt cei cu studii medii si pt cei cu alte studii de alta specialitate .. M am omorat cu site ul lor care e deloc pus la zi..
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Si inca ceva , daca subiectele de admitere la sng sunt diferite pt cei cu studii medii fata de cei cu studii superioare , poate cineva sa ma ajute cu un exemplu pt ca nu gasesc absolut nimic ..
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Buna tuturor , sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns , si daca s a repetat intrebarea , imi cer scuze . Eu am terminat liceul acum 4 ani , am 23 de ani, ma inscrisesem la drept la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti , insa pt ca am ramas insarcinata intre timp si am decis sa pastrez copilul , nu am reusit sa imi continui studiile .. Ma rog , acum el e destul de mare si il voi da la gradinita si as vrea sa ma reapuc de studii , mi ar placea varianta de grefier , deoarece nu stiu daca mai sunt in stare sa iau iar de la cap fac , cu toate ca probabil o voi face candva , si am inteles ca la sng poti da admitere si doar cu studii medii, e adevarat?
E aceeasi admitere ca a celor cu studii sup de specialitate ?

Va multumesc si sper sa primesc un raspuns :)