avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Ana54321

Activitate Ana54321

Va multumesc mult de raspuns!
Buna.
Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. Eu, proprietara si consilierul imobiliar, am semnat o rezervare apartament,: in cazul in care nu mai cumpar pierd avansul, daca vanzatorul nu mai vinde imi restituie dublu avansul. Inainte sa platesc avansul am mers la cartea funciara sa verific CF-ul pt acest apart (pt ca nu vazusem actele la momentul semnarii, decat ctr de vanz-cumparare...de acte ocupanduse agentia imobiliara). Acolo mi-au spus ca pot sa-mi fac buletin pe acest apart, dar nu parea f sigura pe ea doamna. Dupa toate astea am platit avansul, pt ca trebuia achitat in ziua respectiva conform antecontractului (rezervarii apart)
Pe CF scrie asa: Unitate individuala, Str....Nr...Loc....Etaj Mansarda, Ap nr....
La partea I: Nr cadastral; Suparafata utila ...compusa din living, nisa de dormit, hol, baie, bucatarie si terasa...cota din pic=0.56/100 parte in cf col nr....Teren atribuit..
La partea II: nr ctr vanz- cump, proprietar...iar la partea III: Nu sunt sarcini

De ex la un apart demisol in CF scria ca e compus din 3 spatii tehnice si hol, unde stiu sigur ca nu se putea face buletin.
Acum intrebarea mea este daca pot sa-mi schimb buletinul pe aceasta adresa, daca e etaj mansarda, desi la observatii sunt trecute spatiile ca living, bucatarie,baie,hol...si nu spatii tehnice sau pod.
Va rog mult sa ma ajutati