avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate TEVELEIMIHAIL

Activitate TEVELEIMIHAIL

Buna ziua
Fratele meu a murit pe 25 oct 2013. Suntem frati uterini. La nasterea fratelui meu care este mai mare cu 10 ani decat mine, mama noastra era casatorita cu tatal lui, deci avea numele tatalui lui. Au divortat si s-a recasatorit cu tatal meu, deci eu am numele tatalui meu. Mama noastra a divortat si de tatal meu, revenind la numele dinainte de casatorie (adica de domnisoara), nume cu care a si decedat. Tatal fratelui meu e si el decedat. Eu nu stiu cand si unde au divortat mama si tatal lui. Tatal lui s-a recasatorit si a mai facut o fata, cu care fratele meu nu a tinut legatura, deoarece in momentul nasterii fetei sau mai inainte, fratele meu a fost trimis la casa de copii. Eu nu am vazut-o decat o singura data, la nunta fratelui acum 30 ani. Fratele meu la momentul decesului era necasatorit si fara copii. Toate acestea fiind expuse, spuneti-mi va rog cum demonstrez ca sunt fratele lui si cum reusesc sa dau de sora lui, despre care stiu doar vag numele mic, sau cat este termenul de aparitie a ei pentru a demara succesiunea. Va multumesc!