Va rog mult sa ma ajutati legat de speta mea ce pot face si unde sa ma duc pana la urma , citind din legea 263/2010 art.11 alin 2 ,, (2) Neplata contribuţiei de asigurǎri sociale, timp de 3 luni consecutive, constituie pentru asigurător motiv de reziliere a contractului de asigurare socialǎ.
sa nu uitati data de angajare a fost 01.04.2013 si am platit inclusiv 21.05.2013 pana in prezent sunt 6 luni jumate de cand nu am mai platit .
Va multumesc mult ajutor si sfaturi. ,, sincer era sa fac un infarct cand am deschis plicul:O
Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema pe care o intampin.
Am incheiat un contract cu Casa de Asigurari Sociale in 02.05.2012 pentru ca am ramas fara serviciu si pentru a-mi putea continua vechimea la anii pentru pensie, in data de 01.04.2013 (dar am platit pana la data de 21.05.2013)am reusit si m-am angajat, m-am prezentat la CAS sa depun o cerere pentru reziliere contractul deoarece am considerat ca nu mai este necesar odata ce lucrez si platiile urmau sa vina din doua parti, de buna credinta am depus o cerere care nu mi-a fost primita prin care solicitam rezilirea pentru ca m-am angajat. D-na de la ghiseu spunandu-mi ca nu este nevoie de cerere ca se va reziliaza de la sine daca nu mai platesc, astazi 16.12.2013 mi-a venit un extras de cont prin care sunt instintata ca am de plata 2292 CAS si accesorii.
Este normal asa ceva? Va multumesc !.