avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela20132014

Activitate mihaela20132014

Răspuns la discuția Tentativa de omor
In cele din urma am facut recurs la Bucuresti, m-am uitat azi pe site-ul Curtii Supreme si am vazut ca s-au stabilit doua termene de judecata, unul pe 7 februarie si unul pe 16 mai, in dreptul delui din 16 mai scrie "Amana cauza" , imi puteti explica va rog de ce sunt doua termene si de ce in dreptul celui din 16 mai scrie amana cauza? va multumesc anticipat.
am vb si cu avocatul nostru, dar nu a reusit sa ne explic cum sta treaba de fapt, el a spus ca sa facem recurs la bucuresti , dar nu ne-a xplicat care sunt riscurile la care ne expunem sau beneficiile acestui recurs, va dati seama ca inainte sa luam o decizie am vrea sa stim daca se merita sau nu, nu am vrea sa facem recurs si sa primeasca o pedeapsa mai mare, pentru ca am avea remuscari fata de el.poate sunt pea insistenta, dar nu as vrea sa iau o decizie gresita.... de aceea incerc sa ma informez cum pot.
sa inteleg ca nu ar trebui sa faca recurs la bucuresti..... ca ar putea primi mai mult???
victimei i-a fost scoasa splina , si se considera ca i-a fost pusa viata in pericol, dar noul cod penal , daca nu are procesul p ro il avantajeaza cumva? avocatul lui spunea ca daca procesul e incheiat nu il avantajeaza cu nimic noul cod penal , e asa cum spune el?

buna seara sunt mihaela786, acum aproximativ doua luni fratele meu a primit sentinta, aceasta a fost de 5 ani cu excutare, am facut recurs si zilele trecute la recurs i s-a mai luat 1 an din pedeapsa, parintii mei ar vrea sa faca recurs la Bucuresti , intrebarea mea este daca ar avea vre-o sansa sa-i mai scada din pedeapsa acolo, la noul recurs , si as vrea sa stiu daca el avand procesul terminat beneficiaza de noul cod penal , sau trebuie sa aiba procesul pe rol pentru a putea beneficia de noul cod?