deci ce sa inteleg?daca sotia mea a facut partajul in urma cu 30 de ani cu maicasa si a renuntat la mostenirea ei din partea lui taicasu acum nu mai are nici un drept si se putea vinde in favoarea a doi copii din cei 3 pe care de fapt ii are sotia mea. va multumesc
deci practice nu are importanta ca sa vindut .. la cei doi nepoti fara a fii luat in considerare al treilea sincer sa fiu nu stiu daca sotia mea si maicasa au facut succesiunea in urma cu 30 de ani
sotia mea are doi copii dintro alta casatorie avem unul impreuna .tatal ei este decedat de vreo 30 de ani traieste doar maicasa .deci maicasa a facut un contract de vinzare cumperare cu cei doi copii din prima casatorie fara sa il intrebe pe al nostrum mentionez ca nu stiu daca sotia mea a semnat ceva in urma cu 30 de ani la moartea tatalui in favoarea lui maicasa .va rog sa imi spuneti daca mai putem face ceva pentru a moi beneficia de ceva si fiul nostrum deci ÿ,bunica, mai traieste si nu locuieste niciunul dintre nepoti cu ea va multumescaticipat