avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Manuela91

Activitate Manuela91

Răspuns la discuția Bani imprumutati, recuperare
I-am spus ca merg la politie si depun plangere si imi raspunde ca pot sa ma duc oriunde daca nu are bani nu are si sa nu il mai caut pana nu imi da banii,ca sa stau linistita ca mi da cand are...
Nu am specificat nimic in observatii,este doar un simplu transfer cu numele si contul meu si al lui si banii transferati ... :(
Buna seara.Am imprumutat cum 3 luni unui prieten din romania,daca il pot numii prieten 200e ca avea mari probleme si nu vroia sa isi piarda calculatorul si mi-a promis ca spatamana viitoare cand ia salariul mi da inapoi,fiind banii mei stransi pentru tratamentul meu ,i i-am imprumutat fiind linistita ca saptaman viitoare ii am ,a trecut luna ,alta luna si alta luna si ma rugam si ma rog de el sa mi trimita de pe o luna pe alta pt ca am nevoie neaparat si el ma mintea ca maine si iara alta maine o sa mi trimita si uite ca dupa 3 luni de chin si de rugaminti tot nimic.Banii i i-am transferat in cont din contul meu si am actul de la banca inca si toate conversatiile cu el cand promitea cand imi da banii.Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat pt ca sunt disperata stau si ma rog luna de luna dupa el si ma imprmut de la alta lume si dau la altii pana cand mi recuperez.Multumesc mult!:((