avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate beniamin28

Activitate beniamin28

stau in chirie intr-un apartament si in ajunul craciunului a fost cu fratele meu si cu un vecin din comuna unde locuiesc la cumparaturi in oras unde stau in chirie. am plecat toti 3 la cumparaturi si cand am ajuns la magazin am uitat ceva in apartament si l-am trimis pe vecinul nostru pana la sus i-am dat cheile omu fiind de incredere si toate alea vecin de ani de zile...a stat cam 30 de minute in apartament timp in care fratele meu l-a sunat si zicea ca nu gaseste cutia cu pantofi dupa care il trimisesem, a venit dupa ceva timp, mi-a dat cheile inapoi si am plecat in sat. astea s-au petrecut in data de 24, pe 27 am venit cu fratele meu inapoi la apartament si cand sa deschid usa am constatat ca nu era inchisa cu cheia. cum am intrat in bucatarie am observat ca imi lipseste laptopul de pe masa si cel al lui fratele meu de pe noptiera din camera, am sarit direct la sertarul cu haine unde aveam o bratara de aur de 44g si un medalion micut, mi s-a taiat respiratia..nu mai era bratara! era intr-o punguta infasurata intr-o esarfa si pe fund mai era un medalion...punga era la locul ei sub haine inchisa cum am lasat-o eu pt ca inainte sa plecam la cumparaturi am verificat-o si singurul care stia de ea era vecinu pt ca m-a vazut cand am deschis sertarul. si fratele meu si mai venea mama din cand in cand. am sunat la politie am sunat-o pe proprietara a sunat si ea la politie, au venit 2 politisti dupa care au venit 2 sa i-a amprentele din casa si sa ne i-a si noua...au lucrat foarte prost zic eu, au omis locuri care nu era voie sa nu le verifice si au terminat toata treaba in 5-10minute. intre timp a aparut proprietara, care e putin mincinoasa de felul ei care ne-a schimbat iala si cam atat. a zis ca ne ajuta cumva ca are ea pe cineva in politie dar ieri cand am sunat-o mi-a zis ca a aflat ca politia banuieste pe cineva dar nu imi poate spune nimic inca. noi avem banuiala ca ar fi vecinu pt ca el stia ce valoare au laptopurile si mai ales bratara sau doamna proprietara. si un lucru ft ciudat e ca nimic nu a fost deranjat in casa, nici in sertare nimic absolut..un incarcator de la laptop era in priza in bucatarie iar celalalt era tot in bucatarie dar pe o masuta. ciudat ca hainele nici macar nu au fost miscate in dulapuri, iar politia nu a luat amprente decat din 2-3 locuri unde au fost laptopurile si de pe sertarul unde a fost bratra si au luat punga cu ei ca sa i-a aprente de pe ea. ne-am mai gandit la varianta sa fi fost colindatori, au intrat au vazut becurile stinse si au actionat. dar casa a ramas exact cum am lasat-o, nimic nu a fost miscat de la loc! dar ne-am interesat pe la vecini si cica colindatorii nu iti incearca clanta, bat de cateva ori la usa si pleaca, la nici un vecin nu i-au fortat clanta, culmea era sa o faca chiar la noi.
va rog mult sa ma ajutati cu un sfat cu ceva orice!
multumesc!!