Buna Dimineata.As dorii sa adresez o intrebare pentru a cunoaste pasii care trebuie parcursi in rezolvarea acestei dileme.In data de ieri 4.04.2014 in timp ce eram pe proprietatea mamei mele ,respectiv un teren extravilan in suprafata de 1872 metrii patrati,in timp ce participam la ararea aceastei suprafete am fost oprit din exercitarea dreptului de proprietate cu amenintarii si injurii de catre o persoana care pretinde ca a cumparat acest pamant avand dovada de mana.,in timp ce eu am titlul de proprietate emis de primaria orasului Bumbesti-Jiu.Precizez ca acel teren nu sa vandut deoarece proprietar este mama mea si ea nu a instrainat acel teren.Tot odata figureaza si in curtea casei lui o suprafata de 9 metrii latime pe 50 metrii lungime dar la care la fel pretinde ca are dovada de mana.Vreau sa intreb ce pot face in rezolvarea acestui conflict deoarece intelegerea fata in fata nu este posibila cu aceea persoana.Mentionez inca odata ca detin titlu de proprietate ,pe cand aceea persoana spune ca are dovezii de mana ca a cumparat acel teren.In final; as mai vrea sa stiu daca doveziile de mana se iau in calcul .Si in cel mai rau caz daca de exemplu : Tatal meu ar fi putut sa vanda acel teren fara acordul mamei mele ? ,tatal meu nefiind proprietarul,mama mea ramanand mosteniitoare dupa moartea bunicului meu .Va multumesc si va rog foarte frumos sa ma ajutatii .O zi buna sa avetii !!!