avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate adrianpopa92

Activitate adrianpopa92

Buna seara!
Am citit cate ceva pe site-ul celor de la CSA dar nu ofera prea multe detalii. Am gasit niste pdf-uri pe Google referitoare la pasii pentru a devenii broker, dar nu mai sunt valabile, deci ma va obligat sa intreb aici.

Care sunt conditiile pentru a devenii broker de asigurare (Nu asistent in brokeraj)? Pot fi broker persoana fizica sau numai asistent in brokeraj sau agent? Daca nu care sunt conditiile pentru a crea o companie de brokeraj?

Mentionez ca nu am studii superioare finalizate momentan si din cate am inteles pentru a detine o companie de brokeraj in asigurari trebuie studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta. Care ar fi solutiile?
Răspuns la discuția Dimensiuni parcare subterana
Ms! am facut si eu un cont premium intre timp!
Răspuns la discuția Dimensiuni parcare subterana
Am incercat, am uploadat tone, nu merge! Cere cont premiul nu doar puncte!
Răspuns la discuția Dimensiuni parcare subterana
Exista niste standarde, normative dar nu am acces la ele
- Normativ pentru proiectarea, execuţia şi exploatarea parcajelor etajate pentru autoturisme. NP 24-97
- Normativ pentru proiectarea parcajelor de autoturisme in localitati urbane NORMATIV P 132-93
Buna ziua! Doresc constructia unui sediu de firma cu parcare proprie in subteran. Care sunt normativele privind proiectarea unui loc de parcare? Latimea locului de parcare, lungimea, latimea benzii de rulare dintre spatiile de parcare. Doresc constructia a 5 locuri de parcare pe partea dreapta, 5 pe partea stanga si drum de acces intre locurile de parcare. Care sunt reglementarile pentru parcari la 90 de grade si daca exista normative privind distanta dintre ultimul loc de parcare si peretele din spatele parcarii. Imi puteti oferii ceva informatii utile va rog?