avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate ionicaclaudia

Activitate ionicaclaudia

Răspuns la discuția Amenintari
Si eu am semne de la bataia care s-a iscat, in acel moment sticla a fost singura cale pt a putea sa ma apar deoarece erau mai multi si eu unul singur,insa as vrea sa stiu cat de grava este fapta pe care am facut-o eu, de a-l lovi cu sticla?
Discuție Amenintari
Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. acum cateva zile am fost la o petrecere in aer liber si unul dintre acestia a inceput sa ma bata din senin, pentru ca am dansat intr-o hora, eu intrand intre el si prietena lui, fara ca eu sa ii fac ceva acesteia, m-am trezit cu pumni in cap si in cateva minute au aparut mai multi indivizi care m-au pus la pamant, eu fiind singur, am avut o sticla de sampanie in mana si l-am lovit cu aceasta pe cel care ma batea pe mine si intre timp un prieten m-a scos de acolo si politia a calmat spiritele, ei urmand ca dupa ce am plecat sa se certe intre ei. Au ajuns dupa acasa la prietena mea unde au inceput sa tipe si au amenintat ca ma vor omori daca nu ies afara, m-au asteptat cateva ore bune prin imprejurimi, erau in jur de 10 persoane. Dupa acest incident am decis sa vb cu persoana careia i-am spart capul sa stiu exact de ce am fost luat la bataie si ce s-a intamplat, deoarece politia nu m-a intrebat nimic pana la ora actuala, desi au trecut trei zile de atunci, acest barbat a explicat ca nu doreste sa faca plangere la politie insa ca nu va ramane totul asa. Astazi, am iesit intr-un bar si la cateva minute un grup de indivizi impreuna cu doi frati ai celui pe care l-am lovit au venit cu amenintari la mine si mi-au spus ca vor sa ma bata insa in momentul acela a venit firma de paza si nu au mai facut nimic. prietenii mei ma suna si imi spun ca acestia ma asteapta in diferite locuri ore in sir pentru a putea sa ma bata. Ce as putea sa fac in aceasta situatie? As dori sa depun o plangere pentru amenintare insa as vrea sa stiu exact care ar fi urmarile daca si eu am avut o vina pt ca l-am batut in acea seara.. mentionez ca am in jur de 10 martori care imi pot dovedi nevinovatia.