avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters309500

Activitate ContSters309500

Răspuns la discuția Tulburare de posesie
Mii de multumiri acestui forum si implicit celor ce dau sfaturi pentru ca problema mea e ca şi rezolvată.Parchetul chiar îşi face datoria:-)
nu se poate comunica cu actualul propietar este o persoana foarte violenta ,actul care il are am putut sa il vedem prin intermediul politiei,la prima vedere pare un act cit se poate de legal zice politia,primaria il contrazice pe acest cumparator din puntul lor de vedere este un fals grosolan .sfatul politiei este ca noi trebuie sa dovedim falsul lui in instanta.in perioada comunista acest om cu care noi am avut proces a detinut lot ajutator dat de vechiul CEAP lui i sa inradacinat ideea ca este pamintul lui.1992 am revendicat pamantul si am fost pusa in posesie cu titlu cu toate documentele in regula.in anul 1994 acelas om a luat terenul meu in mod abuziv .1994-1996am avut cu el proces am avut chstig de cauza.am fost si despagubita de el conform hotarari pe o perioada de doi ani cit a folosit pamantul.iar acum il vinde inesplicabil cum a putut obtine acte pe el.la doi avocati am aratat actele mele si raspunsul a fost ca este un fals grosolan din partea celui ce a vindut terenul,si ca e caz penal acum ce nu inteleg eu de ce trebuie sa ma judec pentru a doua oara cu aceas persoana pentru acelas teren?si mai sper ca parchetul sa faca dreptate in acest caz,si legea sa fie lege si cind este vorba de persoane influente.
este socant ce mi se intampla.in anul 1996 am deschis proces pentru tulburare de posesie ,am castigat procesul prin hotarire definitiva si irevocabila si acea persoana a fost obligata la vremea respectiva sa ne despagubeasca cu o suma pentru ca a folosit terenul nostru doi ani (procesul a durat doi ani timp in care el a folosit terenul ).pina aici totul bine si cu final fericit.am castigat cu aceea hotarare din 1996 eu am mers si am inregistrat terenul la primarie unde mi sa eliberat si un titlu de propietate si am fost pusa in posesie de trei ingineri cu masuratorile de la primarie.aceasi persoana cu care eu am fost in acest proces in urma cu o luna a vindut terenul meu acelas pentru care ne-am judecat.stupefian este ca politia nu a miscat vreun deget sa ne ajute spunndumi ca nu ii pot face nimic ca odata ce el are cadastru si intabulare pe terenul meu trebuie sa il dau din nou in judecat si sa denonstrez ca are acte false,halucinat.eu cu toate documentele in regula vine unul si face cadastru si intabulare curti mele si eu trebue sa demonstrez ce?nu imi ramine decit sa merg sa depun plingere la parchet pentru tulburare de posesie si fals in acte.revin cu amanunte de la parchet in curind.multumesc pentru raspunsul dat.
buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia in care am o sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea pentru o suprafata de teren din spatele casei mele cistigata in anul 1996 iar acum o saptamina aceias persoana care a pierdut procesul imi vinde gradina .raspunsul dat de politie a fost urmatorul:ca nu ii poate anula vinzarea ca a fost facut cadastru si intabularea terenului meu de catre aceea persoana(fara ca eu sa stiu)si nu are ce sa-i faca.mentionez ca in registru agricol eu figurez si in momentul de fata ca unic propietar in baza titlului de propietate obtinut in urma procesului din 1996.doresc un sfat ce trebuie sa fac in situatia de fata pentru ami recupera terenul cui trebuie sa ma adresez ,unde mai pot depune plingere,sau daca trebuie sa merg din nou in instanta pentru acelas teren????? in speranta co voi primi un raspuns lamuritor in aceasta cauza va multumesc anticipat.