avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate laurentiu32

Activitate laurentiu32

Răspuns la discuția Card Euroline
Va multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Card Euroline
Prescriptia extinctiva se refera doar la actiunile in instanta sau, in cazul meu, si la actiunea de a ma raporta Biroului de Credit?
Va multumesc pentru raspuns!
Oricum voi trimite o notificare catre ei apoi voi face plangere la ANPC iar daca nu se va rezolva voi merge in instanta.
Discuție Card Euroline
In 2005 am cumparat cateva produse electronice in valoare de 1300 ron, prin intermediul cardului Euroline, in 24 de rate.In anul 2008, dupa ce platisem in jur de 2000 ron, aflu ca mai am de platit 2675 ron.
Din acel moment am refuzat sa mai fac plati catre cei de la Euroline si bineinteles ca au urmat in decursul anilor sute de telefoane si notificari din partea lor pe care le-am ignorat iar ei in tot acest timp nu au demarat nici o actiune pentru recuperarea sumei pretinse.
In decembrie 2013, dorind sa fac o refinantare a unui credit, aflu cu surprindere ca sunt raportat la Biroul de Credit cu intarzieri mai mari de 180 de zile.
Am cerut ulterior de la Biroul de Credit situatia mea si constat ca cei de la Euroline m au inscris in octombrie 2012 si in octombrie 2013 in Birou cu intarzieri mai mari de 180 de zile pentru suma de 2675 ron.Din datele trimise de ei la Birou apare ca data a primei restante 05.06.2008.
Va rog sa imi spuneti daca datoria este intr-adevar prescrisa dupa atat timp, o data ce ei nu au intreprins nici o actiune pentru recuperarea presupesei datorii si daca este prescrisa, mai aveau dreptul legal sa ma raporteze la Biroul de Credit?
Va multumesc!