avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate oanamorena

Activitate oanamorena

Buna ziua.la serviciu este posibil sa semnez un act aditional prin care imi va mari salariul si ma va obliga sa stau in firma o anumita perioada. Politica firmei in aceste cazuri este sa treaca in actul aditional o suma pe care trebuie sa o restitui daca pleci. Aceasta suma, dupa ei, reprezinta contravaloarea cunostintelor acumulate la locul de munca si a cursurilor interne care se fac.

Aceste cursuri se fac pt a ne imbunanti activitatea, dar fara cineva extern sau printr-o metoda care sa ateste ca ai participat la acele cursuri. Daca nu se semneaza actul aditional, nu iei marirea.Daca plec in aceasta perioada ma vor pune sa platesc o anumita suma proportiomal cu perioada pana la incheierea perioadei stipulate.

De ex,daca semnez pe 6luni,costul trecut in actul aditional e de 500euro; pe masura ce perioada este mai mare si costul creste.

Daca raman gravida in aceasta perioada,au voie sa ma dea afara sau sa platesc ceva daca in aceasta perioada intru in concediul de crestere a copil? Mentionez ca am contract pe perioada nedeterminata.