Madalina 28 nu-ti mai bate capul.Sunt unii care ori fac parte din organizatori si au o placere morbida sa puna sare pe rana si sa ne explice cum albul este negru sau chiar aceste persoane chiar nu au habar ce inseamna examen de barou sau de inm. Sunt o gramada de avocati procurori si judecatori care habar nu au jumate din ce stim noi si nici macar nu ii intereseaza sa se puna la punct. Am vazut ( din practica ) o gramada de incadrari juridice ( la penal ) mai mult decat aberante si asta in niste cazuri foarte clare... nu discutabile cum au fost subiectele noastre. Si nu ii mai intreaba nimeni de sanatate. In schimb ne arunca lucrarile pe jos si nici nu se obosesc sa ne explice si noua " muritorilor de rand" de ce Inalt prea avocatii au respins contestatiile ( oricat de aberante ar fii fost motivarile lor ) . Unbr-istii se intind cat le este plapuma iar daca noi incercam sa zicem ca defapt ... nu ne-au scuipat in fatza ... pur si simplu... noi ne-am pus pe directie... vom primii acelasi tratament si la anul...si la multi ani.
Si eu sunt de acord ca nu este vorba de cine a luat si cine a picat. Ci de un principiu. Nu faci grile gresite sau interpretabile la un asemenea examen si un asemenea nivel , iar daca totusi faci iti asumi greseala. Stiti care este totusi ironia acestor examene... ca "ei" vor ca noi sa rezolvam subiecte pe care tot "ei" nu le pot rezolva cu un cod sau carte in fatza(plus vreo cateva luni timp de redactare nu 4h). Poti sa pici cu 20 de pcte... dar nu vrei sa stii dc cu 20 sau 25? si unde este greseala ta ptr ca pe viitor sa o poti remedia? Iar dc ei au anumite carti care contrazic codul si doctrina de pe piata sa ne dea si noua acest material macar sa stim ce si cum. Ar trebui ca acest examen sa ridice semne de intrebare si ptr cei care au luat si nu in ultimul timp ptr autoritati. Faptul oricum e consumat. Deja s-a terminat povestea si vad ca nimeni nu mai vorbeste nimic.Iar la cei care au facut... foarte mult... nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca au "anticipat" si grilele gresite si cele care nu erau din materia de exam. in fine.
Am si eu o intrebare. Ce rost au contestatiile facute azi? Nu au zis ca verificarea lucrarilor se face electronic? Poate o da eroare. O teza 2 din 3000...dar sunt sigur ca se vor schimba radical listele celor admisi dupa. Ceea ce mi se pare IREAL.
O mascarada de examen. Ajung la concluzia ca toate nu sunt decat aranjamente si batai de joc. Plus ca nimeni nu ia examenul la definitivi. F ciudat. Practic... examenele din ultimul timp au fost date ca nu-i lasa legea sa nu dea niciunul.
Pe bune? Voi credeti ca ai vor sa venim? Pai nu intra copii lor si ai rudelor lor. Deaia fac asa. Cand n o sa ne mai inscriem vor putea sa il aranjeze dupa bunul plac. Asa contestatii. Aia daca fac 20-30 de intrebari ( stiu cazuri ) inseamna sa ia 2000 de copii. Asa Isi bat joc pana nu mai pot, noi o sa ne lasam... si se va putea pune batista pe tzambal foarte usor, fara certuri, fara televiuziuni, trebuie doar de problemele astea cu al de noi sa le treaca. Este clar ca au facut cu intentie. INPPA SI UNBR - Grup infractional organizat ( GIO) asa ar trebui sa se numeasca. Plus de asta. Cum au ajuns oamenii astia avocati? Fara cunostinte de baza macar? Ei nu vad greselile nici dupa contestatii? Au o editie mai veche a codurilor?
La penal sunt 3-4 intrebari gresite. Eu in principiu fac plangere penala. Au revezut subiectele. Gratierea cauza care in inlatura rasp penala? Sunt f multe intrebari. Examenul este trucat. da sunt 5000 dar nu-i vad aici sa protesteze. Indiferent de rezultat... Acesti oameni trebuie sa-si dea demisia ptr mascarada si sa raspunda penal ptr abuz in serviciu. Au revazut subiectele.Le-au analizat. Este clar ca fac aceste lucruri cu intentie. Nu din greseala. SI eu am picat tot la limita. Dar dc nu ar fii fost acele greseli evidente as fii fost intrat. Nu trebuie sa ne gandim doar la noi. Sa ni se rezolve noua problema. Trebuia mascarada asta sa inceteze odata ptr totdeauna In fiecare an sunt probleme . Anu asta mai rau ca niciodata.NU m-ar consola doar sa intru. Vreau sa vad aceste persoane ca raspund cu functia si penal. Atlfel...chiar dc se rezolva problema anu asta... la anu va fii mai rau. De la an la an s-au agravat ptr ca nu am facut nimic. Si asta din ce imi zic alti colegi.
Asa s-a intamplat la medicina akm ceva ani si asa au facut studentii. La televiziuni, plangeri si s-a rezolvat. S-a transformat in scurt timp in cel mai corect examen. Deaia zic ca si aici ar trebui la fel.
Si cei care sunt din Bucuresti ar trebui sa ia un avocat...sau un profesor de la drept sau etc si sa se duca la televiziuni. Ptr ca nu ajunge ca doar sa valideze unele intrebari si altele nu. Daca ei au revazut intrebarile si in loc sa corecteze greselile au mai facut inca una in plus. Aici deja trebuie plangere penala.
Plangere la DNA ar trebui. Ca aia si stiu cu cauze justificative. cu gratiere, stiu carte. Sa le explice lor cum sta treaba. Arestati ar trebui aceste forme de viata, antropoizi, bagati in custi ptr binele societatii.